«Hemmeligheten» er at jeg panerte dem i panko før jeg stekte dem, og derfor fikk de en sprø skorpe. Om du skal lage denne retten må du beregne minst en hel aubergine per person for dette er mat man gjerne spiser mer av enn man har godt av
For eksempel smaker den fabelaktig sammen med aubergine. Panert halloumi. Posted by Torill Anita. Tweet. Dette er virkelig snadder, en fabelaktig god vegetarrett
Aubergine. Hei. I dag vil jeg skrive litt om grønnsaker og vegetarmat på lavFODMAP-dietten. Dette håper jeg kan være til glede for dere som følger lavFODMAP og ønsker å spise mer grønt, og for dere som er veggiser og ønsker å spise lavFODMAP
Til panert strimlet kyllingfilet, wienerschnitzel av banket kylling- eller svinefilet, eller hjemmelagde fiskepinner, vender jeg først i dette melet, deretter i sammenvispet egg, og til slutt i gari blandet med litt salt, paprikapulver og løkpulver
Panertaubergine er saftig, godt og mettende. Aubergine er en luring. Og med god grunn, for i dagens rett skal jeg vise at panertaubergine er et fullverdig måltid helt på høyde med en hvilken som helst middag
I dag en kjempegod variant med aubergine som ifølge småtrolla i huset nesten smaker som potetgull,jeg vil driste meg til å si at de til og med er hakket bedre enn potetgull jeg da
1/4 aubergine. 1/4 aubergine. Dette er en fabelaktig god metode å steke kongereker på. Spicey og godt. Også er disse politisk korrekte å spise i tillegg