I en annen bolle har du paneringsbrødet. Dypp svinekotelettene først i egg, så i paneringsbrødet. Bruk litt mer olje enn du vanligvis ville brukt til steking, fordi paneringsbrødet vil trekke til seg noe
Panert kyllingfilet. m/ spinat og fetaost. Tid. minst 1 time. . Du trenger til 4 personer. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc
Panert sei med grønn potetsalat. 23. 02. 2016 kl. 15. 45 i. Middagsmat. 6 kommentarer. #Fisk er sunt - året rundt. Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker
Det du trenger for å panere fisk er paneringsmel(man finner glutenfri på mange dagligvarebutikker), men man kan også bruke cornflakes, knust baconsvor eller rett og slett tørke brød eller knekkebrød som man knuser selv
Dupp kotelettene først i egget, så i paneringsblandingen. Til paneringen brukte jeg følgende til 2 store koteletter. Stek de så først i en stekepanne i 2-3 minutter, for å få paneringensbrødet til å sitte godt
Deilige panerte auberginer. Panerte auberginer. 2 porsjoner1 aubergine1 egg2-3 ss mandelmel1/2 ts saltlitt peppersmør til stekingDel opp auberginen i passe skiver
Finne på noe nytt med de kjedelige sommerkotelettene. Som f. eks. å panere de. Panerte sommerkoteletter er en kjempegod måte å variere en av sommerens bestselgere