Pai med spinat soltørkede tomater og oliven oppskrifter

Lavkarbo kyllingpai

Lavkarbo kyllingpai

Det ble en saftig paibunn toppet med kyllingfilet, spinat, fetaost, olivenog soltørket tomat. Fortsett med å legge på kylling ogspinat
Ukemeny 5/2017

Ukemeny 5/2017

balsamicobakte cherrytomater, biff, biff indrefilet med tilbehør, biff med tilbehør, bogskinke, boller med vaniljekrem, brokkoli i pai, champignon, croquetter, croquetter med timian, dampet asparges, dessert, dill, eggesmør, eltefri focaccia, eltefritt brød, eltefritt focacciabrød, fest til hverdags, fiskemiddag, fløtegratinerte poteter, fløtepoteter, focaccia, focaccia medolivensoltørkedetomater rosmarin og havsalt, focacciabrød, frokostblanding, gjærbakst, granola, gratinerte poteter, halvgrov paibunn, hjemmelaget granola, hjemmelaget müsli, hjemmelaget pasta, hyggebakst, indrefilet, kanelboller, karamelisert løk, kjøttfri middag, knallgod fiskemiddag, kokt torsk, Kryddertomat, krysning av kanelboller og skoleboller, kyllingbryst, kyllingfilet, maldonsalt, mandelpoteter, mascarpone, melis, musli, nøtter i granola, oliven, olivenolje, ovnsbakt tomat, ovnsbakte cherrytomater, pai, pai uten kjøtt, paibunn, parmesan, pasta, pepperbiff, picnicskinke, poteter med fløte, prinsessekake, rødvinssjy, rosiner, rosiner i søyt gjærbakst, rosmarin, saftig kyllingbryst, saftig pepperbiff, søndagsmiddag, søt gjærbakst, sjaminjong, skoleboller, soltørkedetomater, spinat, sprøstekt skinke, stekt løk, storfékjøtt, tagliatelle, tagliatelle med mascarpone, tørket aprikos, tørket frukt, timian, timiancroquetter, torsk, tranbær, trukket torsk, trukket torsk med tilbehør, trukket torsk over spinat, vaniljekrem, vegetarpai
Kyllingpai med spinat

Kyllingpai med spinat

Ha i soltørkedetomater i biter. Det er mange år siden jeg har spist hjemmelaget middagspai (jeg kan i allefall ikke huske sist - eller hvilket år det var), derfor bestemte jeg meg for å lage pai til familien nå i påskeferien servert med en god salat og grønne oliven
Ostepai med spinat

Ostepai med spinat

Legg på olivenog finklippete tomater. Fres spinatog løk i smør i en stekepanne og legg blandingen i paiskallet
Spinatpai og couscoussalat

Spinatpai og couscoussalat

no står det at «Vegetarmat blir stadig med trendy» med henvisning til at frossen vegetarmat får større markedsandeler

Minipaier

Jeg legger også ut en tradisjonell smør-og-mel-basertpaideig her nå, den er lettere å jobbe med enn mandeldeigen