De ville mye heller ha denne, enn den vanlige med purre og skinke. Denne paien, med søtpotet, spinat og fetaost, er noe av det beste jeg har smakt når det gjelder vegetarpaier
Til en sammenkomst kan du lage to paiskall – så fyller du den ene med f eks skinke og den andre med eventuelt reker eller grønnsaker, kantareller, laks eller du kan lage broccolipai og legge kokt broccoli i paiskallet eller løkpaimed forskjellige typer løk som du har surret litt på pannen først – altså – med denne grunnoppskriften så er alt mulig
Jeg laget en med brokkoli og bacon, og en medskinke, men de kan egentlig fylles med hva som helst. Fordel skinke/bacon og brokkoli i formen, hell over eggemassen og ha over ønsket mengde ost til slutt
Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato for pinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost