Prikk paibunnenmed en gaffel og stek den i ca. Server paien varm eller kald med salat ved siden av. Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet
Du kan også bruke kylling eller kjøttdeig som fyll. Enhver gresk husmor med respekt for seg selv kan lage paimed hjemmelaget deig, fylo - selv om det er blitt mer og mer vanlig å kjøpe ferdig butterdeig som kun trengs å foldes ut og fylles
Kylling eller kalkunpai. Pai - Quiche. Annet fyll kan være mais, løk, stangselleri, paprika og bytt evt ut bacon med kjøttdeig, kylling - eller lag de kun som vegetar
Stekt kylling. Tidligere har jo eg posta en anna variant av middagspaimed søtpotetbunn, og eg hugsa så godt den fantastiske kombinasjonen mellom søtpotet og eggeblanding - så da tenkte eg at søtpotetpizzabunnen som paibunn måtte fungere utmerket, og det gjorde det
Du kan selfølgelig bruke andre typer kjøtt - bacon, spekeskinke, kylling, restemiddag. En sunn, næringsrik, smakfull og enkel middag inspirert av bloggeren
Her deler jeg oppskriften på squashpaimed dere, restene kan fryses og brukes som nistemat. Trykk deigen godt inntil kantene, skjær bort overflødig deig og prikk med en gaffel
Andre ganger har jeg fylt den medkylling, salatbønner, sopp, løk, asparges og kokte poteter. Få deigen litt opp på kanten og dekk kanten med sølvfolie så den ikke blir brent
Paimedkylling, skinke, ost, sopp, løk, spinat, krydret med litt salt, pepper og muskatnøtt, servert med salat med agurker, tomater og biter av vannmelon
Se også oppskrift HER på vegetarpaimed spinat, soppog soltørkede tomater). Det som også er så veldig flott medpaier er at det er minst like godt avkjølt dagen etter, til lunsj for eksempel