Pai med kylling og sopp oppskrifter

Pai med kylling, sopp og løk

Pai med kylling, sopp og løk

Prikk paibunnenmed en gaffel og stek den i ca. Server paien varm eller kald med salat ved siden av. Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet
Pai - bruk opp restene

Pai - bruk opp restene

Fyll paiskallet halvveis opp med grønnsaker. Kremosten i denne retten kan byttes ut med rester av creme

Middagspai m/kylling(/skinke) og bacon

Jeg er blitt veldig glad i middagspai, og har laget en med creme fraishe som jeg har lagt ut oppskriften på tidligere - veldig mange ganger
Gresk landsbypai med sopp og purre

Gresk landsbypai med sopp og purre

Du kan også bruke kylling eller kjøttdeig som fyll. Enhver gresk husmor med respekt for seg selv kan lage paimed hjemmelaget deig, fylo - selv om det er blitt mer og mer vanlig å kjøpe ferdig butterdeig som kun trengs å foldes ut og fylles
Middagspai med søtpotetbunn

Middagspai med søtpotetbunn

bacon, spekeskinke, fetaost, parmesan, stekt sopp, stekt løk, ulike urter, røykt skinke, kjøttrester etter middagen (tackokjøttdeig, stekt kylling, svin
Middagspai med grov bunn

Middagspai med grov bunn

Bacon, spekeskinke, fetaost, parmesan, stekt sopp, stekt løk, ulike urter, røykt skinke, kjøttrester etter middagen (tackokjøttdeig, stekt kylling, svin
Bakt søtpotet med fyll

Bakt søtpotet med fyll

Kylling eller kalkunpai. Pai - Quiche. Annet fyll kan være mais, løk, stangselleri, paprika og bytt evt ut bacon med kjøttdeig, kylling - eller lag de kun som vegetar
Middagspai med fyldig søtpotetbunn

Middagspai med fyldig søtpotetbunn

Stekt kylling. Tidligere har jo eg posta en anna variant av middagspaimed søtpotetbunn, og eg hugsa så godt den fantastiske kombinasjonen mellom søtpotet og eggeblanding - så da tenkte eg at søtpotetpizzabunnen som paibunn måtte fungere utmerket, og det gjorde det
MIDDAGSPAI MED SØTPOTET-BUNN

MIDDAGSPAI MED SØTPOTET-BUNN

Du kan selfølgelig bruke andre typer kjøtt - bacon, spekeskinke, kylling, restemiddag. En sunn, næringsrik, smakfull og enkel middag inspirert av bloggeren
Ukemeny 6, Uke 28

Ukemeny 6, Uke 28

aubergine, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, basilikum, basilikumpesto, brød uten gjær, brød uten heving, cherrytomat, chili, chorizo, chorizo form, eple, fredagspizza, frokostbrød, fylt aubergine, granateple, Josefines spicy potetsalat, kantareller, karbonadedeig, kjøttdeig, kylling, lett créme fraiche, lettcréme fraiche, Lime, lunsjpai, mango, mango chili lime salat, marengs, middagspai, oldemors kjappe frokostbrød, ost, ost skinke og purre pai, pai, pannestekt torsk, pannestekt torskeloin, pavlova, pavlova med friske bær og vaniljekrem, pære, pesto, pestopizza, potet, Potetsalat, purre, rødløk, salami, salat, søtpotet, scones, selleri, sennep, skinke, smaksrik potetsalat, smeltet ost, sodabrød, spicy potetsalat, stekte kantareller, sukker, tabasco, timianmarinert kylling, torskeloin, vaniljekrem
Ukemeny 46/2017

Ukemeny 46/2017

balsamicobakte cherrytomater, barnevennlig fiskemiddag, béchamel, béchamelsaus, budapestrull, budapestrullkake, chorizo, couscous, couscous salat medkyllingog egg, couscous salat med marinert kylling, couscous-salat, familiemiddag, fiskepinner, fiskepinner med tilbehør, fløtesopp, glaserte laksespyd, gryte, gulrotsuppe, gulrotsuppe med appelsin, gulrotsuppe med chorizo, høstgryte, hjemmelagde fiskepinner, hjemmelaget lasagne, hjemmelaget pasta, hjemmelaget suppe, honning- og sitronglasering, honning- og sitronglaserte laksespyd, hverdagsmiddag, hverdagssuppe, hvitløksrømmedressing, kantareller, kjøttsaus, klementiner, kosemat, laks, laks og brokoli, laksespyd, lasagne, lettvint pai, mandariner, mandelpoteter, mango chili lime salat, marengsrullkake med krem og aprikosfyll, marinert kylling, nypoteter, ost og skinke pai, ost skinke og purre pai, ovnsbakte cherrytomater, ovnsstekte fiskepinner, pai, rein, reinskav, rosenkål, rullkake, soppmed fløte, sprøstekt bacon, sprøstekt chorizo, stekt sopp, sunn suppe, sunne fiskepinner, torsk, torsk til middag, torskemiddag med tilbehør, tyttebær, viltgryte, viltgryte med kantareller, viltgryte som varmer, viltkjøtt
Squashpai

Squashpai

Her deler jeg oppskriften på squashpaimed dere, restene kan fryses og brukes som nistemat. Trykk deigen godt inntil kantene, skjær bort overflødig deig og prikk med en gaffel
Spicy Pai med kylling - skinke

Spicy Pai med kylling - skinke

Ha grønnsakene ogkyllingskinken oppi eggeblandingen og hell over paibunnen. Kjevle ut og legg i en paiform
Pai

Pai

Andre ganger har jeg fylt den medkylling, salatbønner, sopp, løk, asparges og kokte poteter. Få deigen litt opp på kanten og dekk kanten med sølvfolie så den ikke blir brent
Middag 20.06.2011 Pai og pai

Middag 20.06.2011 Pai og pai

Paimedkylling, skinke, ost, sopp, løk, spinat, krydret med litt salt, pepper og muskatnøtt, servert med salat med agurker, tomater og biter av vannmelon
Kjøtt- og Grønnsakspai / Meat- and Vegetable Pie

Kjøtt- og Grønnsakspai / Meat- and Vegetable Pie

Se også oppskrift HER på vegetarpaimed spinat, soppog soltørkede tomater). Det som også er så veldig flott medpaier er at det er minst like godt avkjølt dagen etter, til lunsj for eksempel