Opprinnelig blir den laget med lammekjøtt, men i dag har jeg brukt kjøttdeig av storfe. Gjeterens pai, er ovnsrett med kjøttsaus, dekket med et lokk av potetmos
Shepherds pie er gjeterens pai, og består normalt av malt fårekjøtt med et lokk av potetmos. Ha kantarellblandingen nederst i en form og dekk medpotetmos
Pastel de Papas, eller Chiliensk Potet Pai om du vil, er en rett som ligner veldig på Shepards Pie. Retten er egentlig så enkel som en god vel-krydret kjøttsaus, som legges mellom to lag medpotetmos tilsatt ost og bakes i ovnen
«Shepherd’s pie» eller «Cottage pie» er en type pai som er laget av kjøttdeigmedpotetmos over. Opprinnelig benyttes som oftest lammekjøttdeig, men man kan fint også benytte kjøttdeig av både svin, kylling og storfe eller karbonadedeig
Shepherds Pie = Gjeterens pai, er kjøttsaus av lam, ovnsbakt med et lokk av potetmos. Den ble opprinnelig laget med billig kjøtt og rester av rotgrønnsaker
Denne paien kommer fra Storbritannia, fyllet er kjøttdeig av storfe eller lam og toppet medpotetmos, det er vel strengt tatt ikke en pai men god er den
En tenker gjerne på pai når en hører navnet, men den har ingenting medpai å gjøre. Imens kan du steke kjøttdeigen (i smør ved behov) i en stekepanne med salt, pepper og gjerne litt grillkrydder
En tenker gjerne på pai når en hører navnet, men den har ingenting medpai å gjøre. Imens kan du steke kjøttdeigen (i smør ved behov) i en stekepanne med salt, pepper og gjerne litt grillkrydder
Dette er lokket til paien. Ha i kjøttdeigen, og stek videre sammen til kjøttdeigen er brun. Hell av vannet og ha i fløten, mos dette sammen til en potetmos
En slags potetmospai. Shepherd’s Pie, gjeterens pai, er en tradisjonell britisk middagsrett. Det er rett og slett en kjøttdeigrett bakt medpotetmos lokk