Trykk bunnen ut i en smurt paiformog prikk bunnen med en gaffel. Pappa trodde ikke noe meg når jeg ringte, han trodde bare jeg kjedet meg og ringte for å tulle litt med han
Ha egg, fløte ogcottagecheese/kesam/creme fraiche i en bolle og visp lett med en visp. Del paien i stykker og legg stykkene i en matboks sammen med noen grønnsaker, perfekt matpakke
I tillegg har jeg byttet ut litt av den revne osten medcottagecheese. Tilslutt deles cherrytomatene i to og legges i paiformen på toppen sammen med noen blader av bladpersille eller koriander (mest for pyntens skyld)
Forsøk nummer to var medkjøttdeig, løk og gulrot og dette har jeg laget mange ganger senere. Smak til med litt salt og pepper, bland inn grønnsakene og fordel blandingen i paibunnen
-)Paideigen er en grovere og magrere versjon av den jeg fant i kokeboka, hvetemelet er byttet ut med sammalt hvete og halvparten av smøret er byttet ut medcottagecheese