Pai med blomkål og brokkoli oppskrifter

Glutenfri pai med fiber

Glutenfri pai med fiber

Eggeblanding Kylling Bacon BrokkoliBlomkål. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Pai - bruk opp restene

Pai - bruk opp restene

Fyll paiskallet halvveis opp med grønnsaker. Kremosten i denne retten kan byttes ut med rester av creme
Shepherds pai

Shepherds pai

Del poteter i terninger, løk i grove biter og mos hvitløk med en kniv. Start med å lage potetstappen. eks gulrot i små biter, brokkoli i små buketter og evt noe blomkål å små biter
Blomkål- og brokkolipai

Blomkål- og brokkolipai

smak til med salt og pepper. Skyll dem så med kaldt vann for å avslutte kokeprosessen. Nå tømmer du grønnsakene i den halvstekte paibunnen, og tømmer over eggeblandingen
Grønnsakspai

Grønnsakspai

En deilig mild paimed sprø paibunn, en enkel eggeblanding og masse grønnsaker. En deilig paimed masse smak av deilige grønnsaker
Ukemeny 23, uke 45

Ukemeny 23, uke 45

aubergine, bacon, blomkål, blomkålsuppe, cayenne, chorizo, enkel blomkålsuppe, enkel hverdagssuppe, enkel sjokolademousse, enkel suppe, fiskepinner, fløyelsmyk potetmos, gresk moussaka, halvgrov paibunn, hjemmelagde fiskepinner, hjemmelagde fiskepinner med tilbehør, hjemmelaget pasta, Hot Pot Roast, hverdagspai, kremet pasta, kylling og chorizo-form, lammekjøttdeig, lett créme fraiche, moussaka, moussaka med lam, ovnsstekte fiskepinner, pai, pai uten kjøtt, Pot Roast, potetmos, sjokolademousse, sjokolademousse med et hint kajenne, smeltet ost, spinat, sprøstekt bacon, sprøstekt skinke, sunn blomkålsuppe, tagliatelle, tagliatelle med mascarpone, tagliatelle med masvarpone og spinat og sprøstekt skinke, timian, timianmarinade, timianmarinert kylling, torsk
Ukemeny 26, uke48

Ukemeny 26, uke48

Deilig paimedbrokkoli, champignon og paprika. Kremet fiskegrateng med torsk ogblomkål. Appelsin og balsamico glaserte julekoteletter med balsamicobakte cherrytomater ogbrokkoli
Pai med blomkål og brokkoli

Pai med blomkål og brokkoli

Nytt kjøkken og komfyr uten bruksanvisning, den forrige eier av leiligheten vår har nok tatt bruksanvisningen med på flyttelasset sitt, men pai ble det, og god var den selv om den var uten noe form for kjøtt eller fisk
Middagstips for studenter

Middagstips for studenter

Smør formen godt og trykk ut deigen, stikk noen hull med en gaffelen i hver pai før du setter de kjølig en halvtimes tid
Salami- og baconpai

Salami- og baconpai

Gjør det samme med salamien. gulrot, blomkål, kålrabi, brokkoli, hvitløk). Klem eller kjevle ut paideigen (fungerer bra mellom to lag plastfolie) og ha den i paiformen

Hvordan få mer grønnsaker inn i hverdagen.

♥ Forskjellige grønnsaker inn i paien (hva med litt raspet gulrot i paideigen. ♥ Bruke mye grønnsaker i tacolefsa (kjør på med masse salat og heller litt mindre av kjøttet - smaken er der likevel

Høstmat

For meg er høstmat varm suppe med grønnsaker, paimed sopp, brød med hjemmelaget syltetøy, varm saft og kakao med krem
Farsdagsmiddagen ble kjøttpai

Farsdagsmiddagen ble kjøttpai

I dag er det farsdag og da er det jo koselig med litt ekstra på menyen. Deler oppskriften med dere her inne jeg så kan jo dere finne deres egen vri

Rester og restepai

(Mormor pleide alltid å varme middagsrester til kvelds, og selv om det bare var bittelitt, så er det godt med litt varm lapskaus på skiven, litt fiskefilet med majones eller en halv kjøttkake

Halloween. Gresskarkaker

Pai.  Siden jeg hadde dette vidunderlige gresskaret jeg var så stolt av, erstattet jeg potetene med revet gresskar, hadde i en neve revet ost, krydderurter fra hagen (timian, oregano og persille) og stekte på medium varme i en blanding av smør og solsikkeolje