Eggeblanding Kylling Bacon BrokkoliBlomkål. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Del poteter i terninger, løk i grove biter og mos hvitløk med en kniv. Start med å lage potetstappen. eks gulrot i små biter, brokkoli i små buketter og evt noe blomkål å små biter
smak til med salt og pepper. Skyll dem så med kaldt vann for å avslutte kokeprosessen. Nå tømmer du grønnsakene i den halvstekte paibunnen, og tømmer over eggeblandingen
Server gjerne medblomkålog pastinakkmos. Vet ikke om pai der det korrekte navnet, men da jeg laget det første gangen så bare kom jeg til å kalle det for det og da ble navnet der
Deilig paimedbrokkoli, champignon og paprika. Kremet fiskegrateng med torsk ogblomkål. Appelsin og balsamico glaserte julekoteletter med balsamicobakte cherrytomater ogbrokkoli
Nytt kjøkken og komfyr uten bruksanvisning, den forrige eier av leiligheten vår har nok tatt bruksanvisningen med på flyttelasset sitt, men pai ble det, og god var den selv om den var uten noe form for kjøtt eller fisk
Gjør det samme med salamien. gulrot, blomkål, kålrabi, brokkoli, hvitløk). Klem eller kjevle ut paideigen (fungerer bra mellom to lag plastfolie) og ha den i paiformen
♥ Forskjellige grønnsaker inn i paien (hva med litt raspet gulrot i paideigen. ♥ Bruke mye grønnsaker i tacolefsa (kjør på med masse salat og heller litt mindre av kjøttet - smaken er der likevel
(Mormor pleide alltid å varme middagsrester til kvelds, og selv om det bare var bittelitt, så er det godt med litt varm lapskaus på skiven, litt fiskefilet med majones eller en halv kjøttkake
Pai. Siden jeg hadde dette vidunderlige gresskaret jeg var så stolt av, erstattet jeg potetene med revet gresskar, hadde i en neve revet ost, krydderurter fra hagen (timian, oregano og persille) og stekte på medium varme i en blanding av smør og solsikkeolje