Paella uten skalldyr oppskrifter

Paella – Spanias fantastiske nasjonalrett

Paella – Spanias fantastiske nasjonalrett

La småkoke i ytterliger ti minutterDamp blåskjell i ca 5 minutter til de åpner segStek scampiene i litt olje til de får rosa fargeHa skjell, scampi og reker over i pannen og bland alle ingrediensene lett sammenSkru ned varmen og la paellaen stå i et par minutter så smakene blander segKlem over sitronsaft, og ha over hakket persille
Spansk paella med chorizo og kongereker

Spansk paella med chorizo og kongereker

Jeg anbefaler å bruke sherry siden det vil gi ekstra mye smak til retten, men jeg vil tro det også kan fungere med tørr hvitvin uten at jeg har prøvd det selv
PAELLA ER IKKE HVERDAGSKOST HOS OSS

PAELLA ER IKKE HVERDAGSKOST HOS OSS

Noen dager er en av oss borte, eller opptatt med andre ting eller rett og slett bare uten matlyst. for ei uke siden serverte jeg Italiensk Risotto, og denne fredagen tenkte jeg at Spansk Paella er lurt
Paella på italiensk!

Paella på italiensk!

Her er oppskrift på en skikkelig luksusrett for. lørdagskvelden, basert på pasta og sjømat. Sjømaten skal du
Paella

Paella

Server gjerne med brød, jeg hadde Hatting sine fine glutenfri rundstykker i dag. Har du vært i Spania har du sikkert smakt paella
Vegetarisk paella

Vegetarisk paella

Her har du et godt eksempel på at vegetarmat ikke trenger å være kjedelig eller lite mettende. En fullverdig middagsrett med grønnsaker og masse smak
Jons Paella

Jons Paella

Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram til min egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positiv tilbakemelding på…
Paella med chorizo, kylling og sitron

Paella med chorizo, kylling og sitron

Jeg gjorde ikke det, men det gir en lekker farge og er egentlig et must i autentiskpaella. Den jeg brukte (fra Prior) er glutenfri,men innholder melk
Fideuà paella

Fideuà paella

Paella(direkte oversatt “panne”) er en spansk nasjonalrett, opprinnelig fra Valencia, som gjerne består av kokt ris, olivenolje med safran, grønnsaker og sjømat
MIN VARIANT AV PAELLA

MIN VARIANT AV PAELLA

Dessuten hakket jeg en halv chili i for å ha sammen med løken fordi jeg er glad i den varmen man får fra chili
Kylling- og currywok

Kylling- og currywok

Paella med tunfisk og chorizo. Hei på deg. Her er dagens middagstips fra meg. Deilig wok som er en anelse spicy – mm