Noen er frekke nok til å kalle det Kreolsk svar på Paella. I mine øyne, er Jambalaya en reste rett, som en bruker det en har av kjøtt ogskalldyr, og koker dette sammen med ris
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både medskalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
Krydre med salt og pepper og brun kyllingbitene. Hemmeligheten er en god kraft av kylling som er laget med masse kjærlighet som har småputret i flere timer
Paella - spansk risrett medkyllingogskalldyr. Mat med synergisk umami inneholder både fri glutamat og nukleotider fra fisk, grønnsaker, skalldyr eller sopp
Den brukes i paellaog risotto, samt til fiskesupper og gryter for å nevne noen. I Asia er stjerneanis mye brukt, og da mest i supper og kraft, i marinader til dampkokt kyllingog svinekjøtt, samt til kjøtt som stekes i en mørk kraft med krydder og soyasaus, slik at kjøttet blir rødt