På menyen var Paellamedkyllingogchorizo. Server paellaen alene, eller med brød og smør. Jeg gjorde ikke det, men det gir en lekker farge og er egentlig et must i autentisk paella
Du kan fint erstatte kongerekene med mer kyllingogchorizo, eller bare utelate det. Krydre kyllingenmed salt og pepper og stek den til alle overflater på kyllingbitene er brunet
Noen dager er en av oss borte, eller opptatt med andre ting eller rett og slett bare uten matlyst. Han som er utnevnt til smakspanel har en stor glede av å spise mat med ris i eller ris til
Denne er vegetar, men godt medkylling, reker, blåskjell, chorizoog annet godt. Start med å ha vann, gurkemeie, safran, himalayasalt, umamikrydder og pepper i egen bolle
Mot slutten har du i ertene ogchorizoen som du har stekt litt i en panne, risen skal ha bittelitt tyggemotsand når den er ferdig, smakes til med salt, pepper og frisk sitron, hell over noen skjeer med extra virgin olivenolje
Varm oljen i en vid og dyp panne, helst en paellera eller en annen panne med to håndtak. Snu bitene med jevne mellomrom, inntil de er brune på alle sider