Superkokkens pølsekveld med stekte poteter. Små røkte pølser. Eddik og olje. Varm opp smør og olje i en stor stekepanne, og stek løken til den blir blank
Vær litt forsiktig med salt hvis du bruker sterke pølser. Jeg har aldri laget kål på denne måten før, og at det skulle bli så godt hadde jeg nesten ikke trodd
(man kan som nevnt bruke bacon, pølser, steikt fårepølse, seranoskinke, vegetar kan man feks. Jeg hadde litt kokte poteterog fikk lyst på potetsuppe, men kom på at jeg hadde jo sellerirot i kjøleskapet også, og selleri gir jo en fantastisk smak
Denne retten starter ganske enkelt med gode kjøttrike pølserog en luftig potetstappe. Hvis du bruker varmebehandlede pølser, kan du med fordel gjøre noen tynne snitt i pølsene for å hindre at de sprekker under steking
♦ Skjær kjøttpølser i mindre biter og stek til de har fått stekeskorpe på begge sider. ♦ Skjær poteter i mindre biter og kok til møre, mos med en gaffel sammen med melk, salt og pepper
Denne fløyelsmyke potet og løksuppen er rik på smak, men er samtidig lun og mild. Bakt rosenkål, bacon og valnøtter er perfekt topping og gir den et røft løft
Med litt ekstra godt tilbehør og gode kvalitetspølser kommer man langt. Pølser. Pølse og potetstappe er en velkjent barne-favoritt, men det er ingen grunn til at dette ikke skal kunne bli hele familiens favorittmat
Så kuttet jeg opp pølser, løk og paprika i passe store biter, og tredde det på et grillspyd. Mens jeg ventet på at de skulle bli ferdig, laget jeg Røsti poteter (Hash Brown) og kokte litt brokkoli til