Pastaogpølse passer utrolig godt sammen. Jeg har fått prøve ut litt lokale matvarer fra EXTRA EVJE og denne gang har jeg prøvd Ramsløk ogurtepølser fra JENS EIDE
Pastaogpølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak. Kutt pølsene opp i skiver eller strimler, stek de raskt i smør på stekepannen og sett tilsides
Riv skinnet av pølseneog del de i litt tykke skiver som du legger i gryten. Aller best blir denne gryten hvis du har noen grove smakfulle pølser med høyt kjøttinnhold
Varm en stor stekepanne og brun pølser, ved hjelp av en tresleiv til å bryte opp kjøttet. Bland pasta med ostesaus og noen av de reserverte vann, for å løsne
Kutt alle grønnsakene ogpølsene opp i små terninger, brokkolien i små buketter. Salt og pepper. Pisk egg og melk sammen i en bolle og tilsett salt og pepper
Skjær pølser i skiver og legg dem i formen. Legg pastaog brokkoli i en ildfast form. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell blandingen i den ildfaste formen
I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta. Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt Denne versjonen er enklere og raskere enn originalen og smaker kanskje enda litt bedre
Ha pastaen i pannen med pølseblandingen. Fordel den stekte soppen på tallerkenen og legg pastaen over. Hvis pastasausen virker litt tørr kan du tilsette litt av kokevannet fra pasten
Legg i pølseog svinekjøtt i små biter. Hell av vannet og ha pastaen i ostesausen. Ha de resterende hele kastanjene i en mikser sammen med trøffel, matfløte, ost i terninger og salt