Bland salt og pepper ifløteog vann og at det blir godt blandet, og hell det over iformen. Skjær potetene og guleroten i passe tynne skiverog ha de i en ildfastform
Hvis du steker dem sammen med pølserogmedisterkaker, kan du ta ut den ildfasteformen med pølserogmedisterkaker når de er ferdig stekt, dekk dem til med folie så de holder seg varme
Del ifire emner og rull ut fingertykkepølser. Ha litt olje i en ildfastformog legg potetene oppi. Tilsetthvitløk, tomater, fløteog parmesan, gi det et lite oppkok og la det putre et par minutter
Form så deigentil en avlang, tykk pølse. Dissesigarformede kjøttkakene med det rare navnet ble tidlig en favoritt hos meg, og den dag i dag forbinder jeg retten med min farmor
Putt middagsresteri som kokte poteter, pølser, stekte grønnsaker, kokte grønnsaker, kjøtt ol. Lag middagtil mange ved å lage større porsjon iei langpanne eller ei stor ildfastformog stek i ovnen
Men Gildesine nye julepølser med mer kjøtt, er også uten gluten og melk. Julepølser. Bland alt godt sammen, formtil kaker og stek de på svak varme til de er gjennomstekt
Dette bliver lagt lagvisi en godt smurt formog først blivernoget av eggene haft i. Smør, melk, mel, fiskekraft, lam/kalvebuljong, sherry, kayenne ogfløte, salt og pepper
Jeg fikk laget en noenlunde jevn pølse, men måtte «pøse» på med mel. Isliketilfeller som dette kjøper jeg ferdigblandetog vasket salat, tilsetter den litt farge iform av paprikaog tomat