Smelt smør, sukker og sirup i en liten gryte på medium varme. Men i dag prøvde jeg dem med en vidunderlig topping av mandel, daddel (ikke la deg skremme) og en tjukk karamellsaus med et dryss av havsalt
Etter at eg la ut bilete av kjeksapå Instagram fekk eg tilbakemelding og spørsmål om oppskrift. Legg den ut her på bloggen så då er det fritt fram for dei som vil å prøve den
Lager først en rand rundt hele kjeksen, slik den du ser på bilde med denne royal icing. Jeg personlig liker dem bare i søt rosa uten noe særlig pynt på toppen
Smaken påkjeksene blir ikke så kraftig som den kanskje ville blitt med mer smeltet sjokolade i røra, mer mettet fett, eller what have you… så saltet tar liksom over skuta hvis du ikke passer på
Smaken påkjeksene blir ikke så kraftig som den kanskje ville blitt med mer smeltet sjokolade i røra, mer mettet fett, eller what have you… så saltet tar liksom over skuta hvis du ikke passer på
Jeg vil dele denne med dere, på selveste lillelørdag. Når det avkjøles får en tjukk, seig masse som du kan bruke i alt fra konfekt, kaker, barer og kjeks
Når det avkjøles får en tjukk, seig masse som du kan bruke i alt fra konfekt, kaker, barer og kjeks. Når man skal kose seg med noe søtt – hvorfor ikke velge noe som har litt mindre kalorier enn vanlige søtsaker, eller som gir kroppen mer nyttig næring
Nydelige, sprø havrekjeks som passer like godt på ostefatet som tilbehør til kaffien, mellommåltid, snacks eller dessert (etter frukost for min del, hihi)
I helga var eg på tur med ein venninnegjeng frå ein tidlegare arbeidsplass. Då blei botnen litt tjukk (men det var deilig), men eg fekk berre plass til halvparten av epla i oppskrifta