På sukker marengs med sukker hvetemel og eggehvite oppskrifter

Fredriks sjokladekake med bringebærmousse

Fredriks sjokladekake med bringebærmousse

Ha den ene kakebunnen et kakefat. Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Pisk romtempererte egg ogsukker til stiv eggedosis
Sitronterte med marengs

Sitronterte med marengs

Del smøret i terninger og tilsett dette i melblandingen, rør sammen lav hastighet til smøret er blandet med melet
Tarteletter med rabarbra og marengs

Tarteletter med rabarbra og marengs

Fordel rabarbrakompotten terteskjellene og sprøyt marengsen i topper fyllet. Du kan gjerne ha litt sitronsaft et papir eller rent klede som du gnir bollen med
Fransk sitronterte med marengs

Fransk sitronterte med marengs

Strø et tynt lag medhvetemel et  bakeark. Ta bollen vekk fra vannbadet og pisk videre høy hastighet til marengsen er tykk, blank og lun
Sitroncupcakes med lemon curd og marengs

Sitroncupcakes med lemon curd og marengs

Sprøyt deretter marengsen muffinsene og brenn de forsiktig med en gassbrenner om du ønsker. *Avhengig av størrelse sitronene og hvor mye smak man vil ha
Sitronterte med marengs

Sitronterte med marengs

Legg et bakepapir bordet, legg deigen opp og legg et bakepapir toppen igjen. Herlig frisk sitronterte med søt marengs toppen
Sitronkremterte med fluffy marengs

Sitronkremterte med fluffy marengs

Pass at blandingen blir helt stiv før du smører den utover sitronterten, enten med en slikkepott, eller sprøyt den ut med en sprøytepose
Sitronpai med marengs

Sitronpai med marengs

- Ha deigen over en melete overflate og jobb godt med deigen til den er glatt og fin. Pass at du bare får med det gule
Pasjonsfruktterte med marengs

Pasjonsfruktterte med marengs

- Når paien er blitt stiv og klar for servering har du marengsen. Den syrlige frukten gjør seg veldig godt i konfekt, drinker, som topping fruktsalater og pavlova - og som ingrediens i terter
Verdens beste / Kvæfjorkake

Verdens beste / Kvæfjorkake

Og samme når dere steker den, når det nærmer seg slutten steketiden, så følg med kaka hele tiden, for den kan plutselig bli for mørk
Fredriks sjokladekake med bringebærmousse

Fredriks sjokladekake med bringebærmousse

Ha den ene kakebunnen et kakefat. Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Pisk romtempererte egg ogsukker til stiv eggedosis
Verdens beste kake

Verdens beste kake

Marengsmassen legges i et lag oppå kakedeigen. Hell derfor kremen en stor tallerken, eller i en stor beholder og kle med plastfolie (gjerne når den er kokende varm)

Berits pièce montée

Visp eggehviter lav hastighet til stivt, ha så inn sukkeret til du har en glatt og blank marengs. Flytende klart sukker spres silikonmatte