– Fordel resten av kremenpå toppen og rundt kantene av kaken. Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er den beste sjokoladekeken de noengang har smakt, det bør være motivasjon nok til å sette i gang på kjøkkenet for de fleste av dere
Hvelves opp ned på bakepapir når den er ferdig, fjern kakeform og bakepapir og la den kjøle seg helt ned, dekk den gjerne med et så vidt fuktig kjøkkenhåndkle mens den avkjøles
En saftig og god kake til påskekaffen, men med annerledes pynt passer den når som helst. Brekk sjokoladen i biter, legg dem på en tallerken sammen med smøret og smelt dette i mikroen
Hvelves opp ned på bakepapir når den er ferdig, fjern kakeform og bakepapir og la den kjøle seg helt ned, dekk den gjerne med et så vidt fuktig kjøkkenhåndkle mens den avkjøles
Dette kjenner jeg selv igjen fra barndommen da vi fylte de tomme gule kinderegg-boksene med bakepulver og eddik, ristet, kastet, og ventet på "eksplosjonen" som kom av den kjemiske reaksjonen som da ble dannet
Slik gjør du for å lage sjokoladekremenJeg valgte å doble oppskriften for å få nok til et lag inni, og et lag med roser utenpå, det ble såvidt nok til denne kaken
Hvis du vil spare litt på tiden kan du også kjøpe ferdig vaniljekrem. Avkjøl kakene på rist. Her har jeg lagd den veldig enkel og raskt medvaniljekrem, dekket medmelkesjokoladekrem
Riv litt mørk sjokolade på toppen av kaka om du vil, og pynt gjerne med bær eller annen kakepynt. Avkjøl kaken på rist, la den stå i springformen til den er avkjølt
Ha sukkeret forsiktig i sammen med kulturmelken mens du kjører mikseren på lav hastighet. Før du begynner på selve kaken er det lurt å koke opp karamell slik at den får kjølt seg ned mens du lager kakerøren
Luftig, saftig og smakfull sjokoladekakemed bringebær, både inni og oppå. Jeg har brukt eddik i Pavlova, men ikke i andre kaker, så jeg ble nysgjerrig på hvordan min favoritteddik i Pavlova (bringebæreddik) ville gjøre seg i en sjokoladekake