Ta av lokket og legg brødet i gryta, sett på lokket igjen. Når du har brettet det noen ganger mot midten, pass på at det er nok mel, så det blir lett og få ut av gryten når det er stekt
Italienere kan spise porchetta hele året – ofte som en snack på et stykke brød. Forsøket med ribbe i sous vide før jul ga en veldig saftig og mør ribbe, men svoren ble det ikke noe stas på
mamma hadde fyrt i peisen i dag og det var så lun deilig varme, men utpå dagen kom sola og varma opp, så fyre kunne eg ikkje, heller ikkje tenne alle lysa eg ville, men ein del måtte til
Ny jippo tenkte jeg og bestemte meg for at jeg ikke skulle kaste meg på den trenden, selv om jeg flere år tidligere hadde fått med meg prognoser om fremtidige råvaremangler og kjøtt produsert i laboratorier
Kje, eller kidd, er på full fart inn igjen, etter mange års glemsel. Cabrito er helstekt kidd stekt med paprika, og gjerne servert med sautert potetmos og deilige lett bitre, mørkegrønne blader fra turnips (mangold) servert i litt innkokt fløte med gylne snitter ristet brød