Jeg vil ha masse glasurpå kaken. På toppen. Det er litt viktig for at kremen skal bli myk og kremete. Dette er verdens beste glasur eller frosting til gulrotkake
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Saftig kake med mye sjokoladesmak og fyldig sjokoladekrempå toppen. Ikke noe er som god tid en søndags morgen slik at jeg kan sette på musikk, danse rundt på kjøkkengulvet og bake, før dagens gjøremål begynner for fult
Sett glasurenpå kaken og glatt det ut, pynt den med bær. Etter dette tidspunktet semulegryn skal bli tykk, ta den av varmen og legg plastfilm på den, det bør ikke være noe luft mellom semulegryn og plastfilmen
Til slutt, sjokoladeglasuren. Smørkremen smelter på tunga og sjokoladen er prikken over i-en. Man kommer rett og slett ikke utenom en hjerteformet på Valentinsdagen
Hell så over den passe avkjølte sjokoladeglasuren over kaken og stryk den jevn på overflaten. Jeg oppdaget denne baileysen på en svært så hyggelig måte
Fordele glasurenpå/inni/rundt kaken. På jakt etter en saftig kakebunn også. En deilig sjokoladekrem med smak av kaffe og vanilje som kan trylle selv de kjedeligste kaker og cupcakes om til ren magi
Dersom du vil lage en kake helt uten melkeprodukter, må du altså droppe sjokoladekremen og erstatte den med for eksempel en marengskrem, eller bruke spesialsmør beregnet på melkeallergikere
Avkjøl kaken på rist, la den stå i springformen til den er avkjølt. Mild og saftig sjokoladebunn, og kremete mild glasur, som egentlig er en kokt sjokolade-eggekrem