Jeg vil ha masse glasurpå kaken. På toppen. Det er litt viktig for at kremen skal bli myk og kremete. Dette er verdens beste glasur eller frosting tilgulrotkake
Jeg hadde aldri funnet den perfekte toppingen på denne kaka husker jeg, før ble det enkel melisglasur med litt sitron, men jeg ville avansere litt og siden jeg elsker sånn kremosttopping testet jeg ut en oppskrift jeg fant på Ida Gran’s blogg
Den er også fin å fryse med glasurpå. Har brukt en dekorplate for å lage mønsteret i kremen. Ingrediensene piskes kraftig med maskin til det får en luftig konsistens
Denne kaka kan godt bakast tidleg på dag viss den skal serverast på ettermiddagen eller kvelden. Pisk saman alle ingrediensane, til det er ein glatt krem
Her er oppskrift påkremen vi bruker. Smør et godt lag med glasurpå kaken. Når vi er på hytta så kan det være greit å ty til lettvinte løsninger samtidig som man koser seg maksimalt
Om du ikke får tak i kokoskrem, kan du ta en boks kokosmelk (ikke lett variant) sett den på hodet i kjøleskapet og la den stå over natten, da legger kreen seg øverst