Hva er vel bedre enn en deilig gryte som står på ovnen og sprer gode dufter ut i rommet, jeg er svak for grytemat og jeg er veldig svak for lammekjøtt, så da kombinerer jeg like så godt disse to
Det er så lenge siden jeg har laget sosekjøtt at jeg måtte tenke meg litt om før jeg liksom kom på hvordan det skulle lages, men når jeg først var i gang kom det meste av seg selv
Er de frosne må du passe spesielt godt på koketiden da de lett blir overkokte og dvasne. ( Har du ikke laget selv, kan du kjøpe det på butikken) einebær, noen skiver brunost, litt tyttebær og kok opp
Jeg har selv laget viltkrydderet, oppskriften på det finner du her. Tyttebær. Når det får koke så lenge blir kjøttet utrolig mørt, det smelter rett og slett på tunga
CROCK-POT - Er en elektrisk gryte, som koker maten på lav varme over lang tid. Trenger lang tilberedning, men når kjøttet har kokt ferdig er det mørt og godt
Ikke stek alt på en gang, da blir de kokt i stedet for stekt. Når smøret har sluttet å bruse legger du oppi reinsdyrfileten, og steker den til den er gyllenbrun på alle sider
Rør dette forsiktig sammen og varm det forsiktig på lav varme. Soppen er plukket og donert til oss av mamma, tyttebærene har vi fått av svigermor og rotgrønnsakene er billige om dagen fordi det er sesong