Men her om dagen måtte jeg opp påhesten igjen, jeg kunne ikke bli husket for takraset (som Øyvind Lofthus så fint kalte det) jeg endte opp med i konkurransen
De fleste plasser vi har vært å spist har de kommet med appetizer, noe som er meget positivt når man er så sulten at man føler man kan spise en hest, men på den dårlige siden, man spiser seg litt mett og ikke greier å spise opp maten man har bestilt
I disse dager handler mye om humoren som deles på Facebook om hestekjøttet som er funnet i lasagne. I god tro om at karbonadedeigen vi har benyttet her virkelig er storfe – og uten både tilsatte hormoner og antibiotika, byr vi i dag på kjøttbrød lagd (nesten) helt fra bunnen av
Hun mener nemlig at det er mye artigere å være ute i stallen hos hestene enn inne på kjøkkenet. Æren for denne oppskriften får min kjære mor som vi nettopp har hatt på besøk
Vil du se bilder jeg tar her i Sør-Frankrike, kan du følge meg på Instagram. Den søt-syrlige smaken av sitron er nydelig nå på sommeren, og jeg har allerede spist et par varianter av Tarte au citron meringuée (Fransk sitronterte med marengs) her i Nice