Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Nydelige glutenfrie boller. Ta litt nøytral olje, feks raps, på hendene og form passelige boller
Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker påhveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Lag bollene og ha de på bakepapirkledde brett (jeg fikk ni bollerpå to brett). Bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle - hold igjen litt av melet, det er bedre å spe på med mel etterpå enn å ende opp med en tørr deig
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Rull ut boller og plasser bollene i folieformer som settes på stekebrett. Smuldre gjæren i bakebolle og hell over lunken melk, (pass på at melken ikke er for varm)