Skrell og del poteteneibiterog kok de møre uten salt. Pølser kan varieres på utallige måter, ogpølser er noe som de fleste liker, selv sverger jeg tilpølser med mye kjøtt og med kraftig smak
Alt i en form er noe av det kjekkeste jeg lager, det er lettvint, lite jobb, liteskitne panner og kasseroller ogikkeminst maten får stå lenge og surre og får derfor en ekstra god smak
Alt haes iformen sammen med potetene. Skrell og kok potetene nesten ferdig, ta de opp, del de i store biterog legg de i et ildfast fat som du skal lage retten i
Pølseogbrokkoli gratengJarslbergs RiddereDel på. Om du spiser rett fra formen, eller serverer rett fra formenog har det på tallerken, så er brød viktig her synes jeg
Kna så deigen godt før du triller ut en pølse som du deler i to. Del potetenei båter, ha i en ildfastformog dryss over havsalt og en liten skvett med olje