600 g laksefilet uten skinn og ben. Stek laksestavene på alle sider i middels varm panne. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt, pepper og ørlite sukker
rundt og legg over de ovnstekte tomatene. Ovnstekte cherrytomater. Del laksefileten opp i serveringsstykker, stek i panne i olje og smør, 2. 700 g skinn og benfri laksefilet
Grønnsakwok med ovnstekt laks. 1 stk laksefilet – 150 gr100 gr Squash,40 gr løk, 40 gr paprika, 25 gr bønnespirer, 50 gr brokkoli, 40 gr sukkererter, 50 gr blomkålTotalt. 1 stk laksefilet – 150 gr
Grønnsakwok med ovnstekt laks1 stk laksefilet – 150 gr100 gr Squash,40 gr løk, 40 gr paprika, 25 gr bønnespirer, 50 gr brokkoli, 40 gr sukkererter, 50 gr blomkålTotalt. 1 stk laksefilet – 150 gr