Du kan bruke samme fremgangsmåte på ørret, steinbit og torsk. Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Server burgerne med mangosalaten, noen skjeer yoghurt og ovnsstekte poteter eller godt brød. 400 g ørretfilet, uten skinn og bein. Ingredienser ✿ 400 g ørretfilet, uten skinn og bein
Ovnsstekt laks med urtesaus. 250 g ørret. 250 g ørret. Bortsett fra lutefiskdaten jeg hadde med ei venninne like før jul og svigermors hjemmlaget tomatsild på brødskivnene, har det vært lite fisk i det siste må jeg innrømme
Ovnsstekte nakkekoteletter med middelhavsgrønnsaker. Ovnsbakt ørret med rosépepper & paprikasaus. Mange har vel allerede begynt påskeferien, selv må jeg jobbe noen dager til
Server med ovnsstekte poteter, brokkoli, gulrøtter og pepret, smørstekt kantarell eller champignon. ørret og sik fra Seljordsvannet, solid bondekost med råvarer fra Telemarkskua og fra elg
Rens fisken, men la ryggbenet sitte. Gni med salt, og drypp med sitron, både inn- og utvendig. Finklipp dill og gressløk, og bland halvparten med finhakket løk
Legge ørret på fat oppå ruccola. Eg planlegg aldri så nøye som når eg skal lage mat til fest. Det hadde sikkert lønt seg for meg å planlegge nøyare i andre situasjonar og, men der har eg nokre utfordringar