Det er fantastisk å lage ovnsretter, hakke, krydre og sett i ovnen. Maten lager seg selv og jeg kan sette meg med beina høyt og ikke gjøre noe -eller jeg kan rydde huset eller gå en tur
Skikkelig god gammeldags søndagsmiddag. Alt stekt i en form - enkelt og svinaktig godt ★ ☆. Dagens søndagsmiddag kan stå i stekeovn i alt fra 1 til 7 timer, det avgjør du selv
Nå er rotgrønnsakerne og lammekjøttet på sitt beste. Skrell og del opp rotgrønnsaker og løk. Bland sammen rotgrønnsaker, løk, chili, hvitløk og små mandelpoteter med olje, honning, salt, pepper og timian
I denne retten har jeg valgt å servere lammet sammen med rotgrønnsaker, honning- og soyaglasert rosenkål, pommes frites de julienne og en sjalott-og sennepsaus med ekstra piff
For oppskrift på ovnsbakterotgrønnsaker, se her). rosemarin og ovnsbakte. rotgrønnsaker. Server kotelettene med ovnsbakte rotgrønnsakene (for oppskrift, se her) og en skje spicy eplesyltetøy på siden
OVNSBAKTEROTGRØNNSAKER. Dette tror jeg må være den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt så må det være denn kyllingen her
Denne lammeribben – eller lamme spare ribs om du vil – er mør og god med deilige klassiske smaker fra hjemmelaget lammekrydder med rosmarin, timian og hvitløk og ovnsbakterotgrønnsaker, deilige stekte fløtekantareller og rørte tyttebær som tilbehør