Ovnsbakte poteter med urter oppskrifter

Ovnsbakte poteter

Ovnsbakte poteter

Ellers er noen stilker med timian, rosmarin eller oregano supert). Ovnsbaktepoteter skal ha sprø skorpe, gjennomstekt innhold og smak av digge urter
Ovnsbakt kylling med rotgrønnsaker, urter og hvitløk

Ovnsbakt kylling med rotgrønnsaker, urter og hvitløk

Del poteter og tomater i båter, løk i skiver og ha i en ildfast form med olje. Poteter i form. I denne oppskriften valgte vi en ferdig marinert kylling, med franske urter – det ble en vellykket variant
Ovnsbakt potet og søtpotet

Ovnsbakt potet og søtpotet

Ovnsbaktepoteter er kjempegodt, men jeg er utrolig glad i søtpotet også. Det er en utfordring blant norske matbloggere nå hvor man skal dele oppskrifter medpoteter
Ovnsbakte poteter

Ovnsbakte poteter

De kan stekes som de er med litt salt og pepper, du kan tilsette hvitløk, urter, sitron. Min favoritt er toppet med herlig parmesanaioli

Ovnsbakte poteter og jordskokker

Bland alt i et ildfast fat og dryss salt, pepper og urter over. 1. Skrubb potetene godt og skjær dem i båter
Ovnsbakt ørret med smørsaus

Ovnsbakt ørret med smørsaus

Server med ønsket tilbehør som quinoa, poteter eller ris. Laks og poteter i form. Litt urter i sausen gir en ekstra piff
Ovnsbakt torsk med pesto og bacon

Ovnsbakt torsk med pesto og bacon

Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen medpoteter og asparges
Ovnsbakte rotgrønnsaker i rødvinsmarinade

Ovnsbakte rotgrønnsaker i rødvinsmarinade

Men alt av rotgrønnsaker kan brukes, så som poteter, pastinakk, persillerot osv. Server som tilbehør til en hvilken som helst kjøttrett, eller spis alene med et dryss av grønne urter eller spirer
Ovnsbakt kreolsk laks

Ovnsbakt kreolsk laks

Ja også hasselback poteter da. Jeg droppet saus til, men rømme eller Creme Fraiche med litt urter oppi ville vært perfekt
Ovnsbakt sjøtunge

Ovnsbakt sjøtunge

Jeg serverte sjøtungen kun med rømme og ørretrogn, men neste gang blir det med kokte poteter. Poteter. Jeg dro av skinnet på oversiden og smakstilsatte den enkelt med olivenolje, salt, pepper, sitron og friske urter