Torsk er lett gjenkjennelig med sin lange kropp, stort hode og skjegg. Torsken kan stekes, kokes, grilles og som jeg har gjort i dag, bakt i bakepapir i stekeovn
ovnsbakte rotgrønnsaker, salat, sjysaus (sauser kan jevnes med arrowroot, om man ønsker tykk saus). Helstekt kylling, sjysaus av kraft og fett og ovnsbakte rotgrønnsaker
asiatisk, aubergine, bacalao, cashewnøtter, cashewnøtter i middag, fargerike kjøttboller, fiskemiddag, glaserte laksespyd, Grønnsakssuppe, grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt rotgrønnsaker og timian, gresk moussaka, grillede laksespyd i ovn med brokkoli, grove rundstykker grove rundstykker uten hvete, grove rundstykker med solsikkekjerner, gulrot, høstsuppe, hjemmelagde grove rundstykker, hjemmelagde rundstykker, honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli, hvetefrie grove rundstykker, josefinesmatgleder, Kai Pad Med Mamuang, kålrot, kjøttboller, kjøttboller og spaghetti, kjøttboller og tomatsaus, klar grønnsakssuppe med svinekjøtt og rotgrønnsaker, kosemat medtorsk, Kylling med cashewnøtter, laksespyd, laksespyd med brokkoli, lammekjøttdeig, langpanne wienerbrød, langpannewienerbrød, lasagne med aubergine og lammekjøttdeig, moussaka, oldemors gode langpannewienerbrød, oldemors gode langpannewienerbrød med marsipan, oldemors wienerbrød, ovnsbakt laks, potet, purre, søt gjærbakst, søtpotet, sellerirot, suppe, suppe med rotgrønnsaker, timian, torsk i timatsaus, torskegryte i tomatsaus, Ukemeny, variert ukemeny, wienerbrød, wienerbrød i langpanne, wienerbrød med marsipan
Fetaost, ovnsbakt aubergine og quionapasta. PANNESTEKT TORSKMED GRESSKARKJERNER I TORTILLALOMPE. Er du en av de som er flink med kostholdet i hverdagen og skeier ut i helgene
Ovnsbakttorskmed grønnsaker. Torskmed paprika, purre og spinat. Jeg er klar over at enkeltindivider kan bli påvirket negativt og tror nå at torsk og eggehvitter er det som skal til, men vær så snill å lese det jeg startet innlegget med en gang til
Jeg slenger bare en hel sånn pose i wokpanna, og steker enten kjøttet med eller bruker grønnkålen som tilbehør til slowcookerkylling, ovnsbakt fisk eller kanskje biff
Torskmed gode, norske grønnsaker i form er enkelt og godt. - Skjær torsken i serveringsstykker. - Rør inn hvetemel og spe med vann, melk og matfløte, litt om gangen
Server med purréen og ovnsbakt fennikel. Del bacon opp i små biter og stek sammen medtorsk i en panne noen minutter til torsken er gjennomstekt og bacon sprøtt