lign til barna om de ønsker det, men jeg spiser denne retten kun med fisk og grønnsaker. Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Sett stekeovnen på 200grSkjær brokkoli og gulerøtter i små buketter/biterLegg i en ildfast form og drypp litt olivenolje overSett inn i ovnen ca 10 minutterImens skjærer du løk i små båter og hvitløksbåtene i tynne skiver. Etter 15 min taes den ildfaste formen ut av ovnen og legg på løk, hvitløk og paprika sammen med brokkkolien og gulerøttene. #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #kos #familie #middag #middagstips #fisk #høst #oppskrift #hverdag #oktober #utensukkeroghvetemel #matforossLegg til en kommentar 4 personer. Ca 700 gr torskefilet. 15 min taes den ildfaste formen ut av ovnen og legg på løk, hvitløk og paprika sammen med brokkkolien og gulerøttene
Ovnsbakttorsk med baconstekt rosenkål og rotmosBarnas Lasagne BologneseEnchiladas med kylling, guacamole og frisk salatHjertekaker med hollandaisesaus, råkost og blomkålHjemmelagede snitzler med potetmos og salat
Pasta carbonara med ovnsbakt laks og paprika. Pannestekt torsk m søtpotetfries,blomkålpure og bacon. Ønsker å ha to fiskemiddager i uken,og det mest for å tilvenne barna fisk
Den liker både voksne og barn godt her i huset. Torskefileter uten skinn og beinAmandinepoteter (eller andre poteter)Valgfrie grønnsakerSaus, vi pleier og bruke peppersausSett ovnen på 225 grader. Krydre torskefiletene med hvitløkskrydder og provencekrydder og sett inn sammen med potetene når det er igjen 20 minutter