Rens og skjær rødløk i små terninger og sopp i tynne skiver. Surr løken og soppen i litt olivenolje et par minutter i en varm panne, slik at løken begynner å bli myk og du får frem sødmen
For litt siden var det noen som lurte på om jeg kunne blogge noen middagstips. Nå vil jeg bare si at jeg egentlig ikke er så fink med mat, men i dag hadde vi en middag som ble veldig god
Stek gulrøtter og sopp i en stekepanne på medium varme med godt med olje til de er møre. 6 stk østersopp, kappet i strimler. Elgkarbonader med soppstuingSkrei med baconsmør og portobellosoppFisk- og makaronigrateng på laks og sei med råkost For 2 personer Tidsbruk. 6 stk østersopp, kappet i strimler
Aller best er laksen når den er bakt i stekeovnen slik som jeg har laget i dag og i tillegg har jeg toppet den med en nydelig blanding av sopp og reker