Blandingsforholdet mellom sellerirot og pastinakk kan du variere etter smak og behag. Selleriroten krever litt tid i stekeovnen, men gjør seg selv mens du tilbereder resten av middagen
gulrot, rødbete, gulbete, chioggiabete, pastinakk, sellerirot, kålrot/kålrabi, pepperrot. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
½ sellerirot. Jeg pleier å blande litt rotgrønnsaker (gulrot, kålrot, pastinakk osv) med ulike løksorter, rødbeter og andre grønnsaker som jeg har liggende
I denne retten bakte jeg en haug forskjellige rotgrønnsaker + noen tomater og serverte det sammen med små kyllinglår, eller kyllingklubber som de også kalles
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Ovnsbakte rotgrønnsaker. STEKT SEI MED RØDBETE OG PISTASJNØTTER. Kutt rotgrønnsakene i tynne strimler, pensle de med litt olje og dryss over timian og rosmarin