Ovnsbaktepoteter er snadder og en god kilde til nødvendige næringsstoffer. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små poteter med skallet på
Skrell og del potetene og persillerot i tykke skiver, del fennikel i biter og løk i tynne bårer. Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteter og grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Del de kokte potetene i to og fordel mellom fisken. Til 2-3 porsjoner400 gram torskefilét500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker5 små poteter DijonsennepDill Sitron Eventuelt litt salt og pepper. Start med å koke potetene i cirka 10 minutter
Ovnsbaktepoteter er kjempegodt, men jeg er utrolig glad i søtpotet også. Det er en utfordring blant norske matbloggere nå hvor man skal dele oppskrifter med poteter
Poteter er ikke bare barnas favoritt. I India spises poteter nesten daglig og mer enn hos nordmenn. Hmmm, kanskje jeg skulle ha gitt ut en egen kokebok med bare potetretter
Ovnsbaktepoteter hører for meg hjemme på et tapas bord. Vask og skrubb potetene godt. Mens potetene stekes lages aiolien/hvitløksmajonesen, oppskriften finner du her
Vi brukte 4 laksefileter (uten skinn og bein), 10 poteter, 3 gulrøtter, en halv paprika, og en del sjampinjoing. Jeg delte potetene i små biter og kokte dem og et par gulrøtter i omtrent 15 minutter. 10 poteter