Som med omelett passer det godt med brød eller ovnsbakte poteter til (på bildet brukte jeg denne oppskriften men skjærte potetene i staver i stedet for båter)
Her servert med litt hvitløkssmør og ovnsbakte mandelpoteter. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte
Til slutt smuldrer du fetaosten over. Ovnsbakt Portobello. Paprikasalsa ble lagd av. I dag skal jeg tipse dere om en middag som vi ble kjempefornøyde med
Ovnsbakt laks med mango-og avokadosalat. Ekstra godt er å lage løkringer til, eller ovnsbakte poteter – men det er klart at då blir det mykje meir kalorier også
Sleng i en liten håndfull pinjekjerner eller mandler, lett ristet i en tørr stekepanne, litt kokt bulgur eller couscous (smaksatt med litt ekstra av samme dressingen som squashen marineres i), noen cherrytomater delt i to, toppet med olivenolje og salt og ovnsbakt på lav varme en times tid, litt fetaost eller geitost og en håndfull finhakket bladpersille
Prøv grønne linser medovnsbakte grønnsaker og halloumi og rød linsesuppe. De er ikke spesielt sterke og har en nydelig aroma som gjør at de passer veldig godt som krydder på toppen av suppe, i marinader, på ovnsbakte grønnsaker, i gryter…
Ovnsbakt aubergine og jordskokker med gresskarpesto og bønnepostei. Tilsett hampfrø, solsikkekjerner,paprika, urter , pepper, salt, hvitløk og litt sitron
Sprø ovnsbakte poteter med alioli. Honningmelon og fetaost Spicy tomatdipp Paprika, geitost og kapers Pan con tomate Løksalat med sumak Tomat- og agurksalat Tahinidipp Hvit bønnesalat med tomat Mais, fetaost og harissa