Surr baconskivene rundt kyllingfiletene og legg i en ildfast form. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking . Stek kjøttet videre i stekeovnen på 180-200grader i cirka 15 minutter. 2 kyllingfilet
Stek kyllingfiletene et par minutter i stekepannen slik at den får noe stekeskorpe. 500 gram kyllingfilet1 pakke bacon1 pakke fersk mozzarellaost1/2 rødløk1 paprika1 brokkoli. Sett formen inn i stekeovnen i 16-18 minutter på cirka 200 grader. 500 gram kyllingfilet
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen. Ovnsbakte grønnsaker. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsaker og en smakfull saus
Ovnsbakt Portobello. Dette er middag til 4 porsjoner, og retten består av kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt Portobello, paprikasalsa og stekt asparges. Bakes på 210 grader varmluft i 15 minutter. 440 gr kyllingfilet i biter
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
GA_googleAddAttr("Tag", "ovnsbakt"). Kyllingfilet kan lett bli tørt, men ved å pakke den inn i skinke og knyte den sammen med hyssing forblir kjøttet saftig
Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker. En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese