I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER. Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Del poteter og tomater i båter, løk i skiver og ha i en ildfast form med olje. Poteter i form. I denne oppskriften valgte vi en ferdig marinert kylling, med franske urter – det ble en vellykket variant
Et triks som jeg lærte av jamie oliver (se film her) og som gir deg de sprøeste ovnsbakte potetene. Anrett medkylling og saus medpoteter og sellerirot ved siden av
Dette var nok til fire litt små porsjoner, spe gjerne på med et ekstra kyllinglår. Del kyllinglårene i to ved leddet så du får et stykke kyllingklubbe og et stykke lårfilet -se bildet
Igår stekte jeg hele kyllingen i ovnen medovnsbakte grønnsaker. Ha poteter og gulerøtter i en bolle, og hel over ønsket mengde olje, salt, pepper, revet hvitløk og timian
Jeg serverte kyllingenmed en hjemmelaget potetmos av mandelpoteter. Her har jeg marinert ferdig utbenede kyllinglår i en marinade av appelsin- og sitronsaft, og deretter stekt i ovnen sammen med friske urter