Del opp fiskefilet i porsjonsstykker, finhakk sjalottløken og skrell aspargesen. Ovnsbakt laks/ørret med Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille
Pensle fiskefiletene (tinte) med litt olje, salt og pepper. Til 2 porsjoner. 2 stk torskefilet1 boks kokosmelk1 liten rødløk1,5 ss karripulverUlike valgri grønnsaker (Jeg brukte 1/2 pose selskapsblanding og 1/2 pose aspargesbønner)
Krydre fiskefiletene på begge sider med salt og pepper og legg dem oppå grønnsakene i formen. Skrei er fisken som fiskes i de 3-4 første månedene i året
Selve fiskefileten er ganske liten. Sjøtunge er en flyndrefisk med hvitt og fast kjøtt. Den er nydelig på smak og enkel å tilberede, men muligens litt vanskelige å filetere så jeg valgte å steke fisken hel i ovnen
Ha litt god olivenolje i et ildfast fat og legg i fiskefiletene, strø på salt og pepper og legg ca. Bak fiskefiletene i stekeovnen ved 200 grader i ca 12 minutter
Legg over fiskefiletene. Til en stor ildfast form. 4-5 laksefileter4 store gulrøtter1/2 purreløk5 ss soyasaus4 ss rapsolje eller olivenolje1 sitronDillkrydderEvnt salt og pepper, eller andre krydder
Legg fiskefiletene på et smurt ildfast fat. og hver smitt og smule ble spist oppOvnsbakt torskca 500 gram torskefiletmaldonsalthvit pepper*Ovnsbakte provencetomater2 tomater, delt i tolitt olivenoljeprovencekrydder*Chilismør3 ss smør1 sjalottløk, finhakket2-3 ss soyasauslitt rød chili, finhakketca 1 ss timian, finhakket*Garnityr3 skiver parmaskinke eller annen skinke/bacon*sukkererter ( her brukte jeg gulerøtter)1-2 ss smør*Poteter eller annet tilbehør etter ønske Legg tomatene i et ildfast fat med snittsiden opp og drypp litt olje over