Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskeluktogfisken blir helt perfekt "kokt"
Strø tomatog chorizo over fisken, og fullfør med litt mer olivenolje. Skjær tomatene i to. Skal du ha potet som tilbehør kan denne skjæres i skiver og legges i formen og bakes medfisken
Minner litt om tomatbasert bacalao, men med fløte får den en mild og rund smak. Server klippfiskgrytenmed kokt ris eller poteter -og ett dryss frisk dill
Den er nydelig å grille og passer perfekt til all slags kjøtt ogfisk. Jeg delte den vakre grønnsaken i to og helstekte den i ovnen med mozzarella, tomat, chili og tørket oregano
Godt til ulike typer fiskog kjøtt. poteter eller fisk/kjøtt. anissmak, dill, dillsmør, enkelt, fenikkel, fenikkel som tilbehør, frisk dill, kryddersmør, lakrissmak, oppskrift med fenikkel, ovnsbakt fenikkel, ovnsbakt fenikkel med dillsmør, rotgrønnsaker, smørbakt, smørbakt fenikkel, tilbehør til fisk, tilbehør til lam, tilbereding av fenikkel
Bulgursalat medovnsbakt aubergine ogtomat. Så klart, som de fleste nordmenn vokste jeg opp med kjøttstykket eller fisken som referansepunkt for middagen – alt det andre var liksom sånt som bare måtte med for å fylle tallerkenen og ikke verdig særlig ettertanke
Ovnsbakt laks medmango-og avokadosalat. Ekstra godt er å lage løkringer til, eller ovnsbaktepoteter – men det er klart at då blir det mykje meir kalorier også