Ovnsbakt ørret med potet og dill oppskrifter

Ovnsbakt laks med urtesaus

Ovnsbakt laks med urtesaus

Server ovnsbakt laks med urtesaus enten med nykokte poteterog salat, eller couscous. Finhakk fersk dill, persille og chili, og ha i sammen med créme frâiche
Ovnsbakt sjøtunge

Ovnsbakt sjøtunge

Jeg serverte sjøtungen kun med rømme ogørretrogn, men neste gang blir det med kokte poteter. Server gjerne med litt kaviar eller ørretrogn til
Ovnsbakt ørret -♪♫¸♥¸♫♪

Ovnsbakt ørret -♪♫¸♥¸♫♪

Gni fisken inn med salt og pepper både utvendig og i buken. Skrap bort skjellene med hjelp av ryggen på en halvlang kniv eller bruk en fiskeskrape

Ovnsbakt ørret med grønnsaker og urterømme

Sett poteterog gulrot på kok. Nypoteter. Fyll fisken med hakket bladpersille, dill, sitron i skiver (spar en liten sitronbåt til rømmen) og salt og pepper
Ovnsbakt hel ørret med grønnsaker

Ovnsbakt hel ørret med grønnsaker

Kokte poteterog rømme er nydelig som tilbehør salt og pepper. kokte poteter som tilbehør. Snittene fyller du med litt smør, salt ogdill, krydre hele ørretenmed pepper

Ovnsbakt hvit fisk

Fortsett med å koke poteterog gulrøtter. Skyll av saltet og tørk med kjøkkenpapir. Sausen kan smakes til med finhakket dill eller gressløk

Ovnsbakt hel ørret med dillsaus

Dryss salt i buken og legg i rikelig meddill. Rens fisken og skyll den. Hell ørretkraften i en kjele. rikelig meddill