Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Bland hakkete tomater med tomatpurè og krydre med basilikum og/eller oregano. Brett en fin kant rundt halvmånen og stek de på ca 250 grader (over/undervarme) i ca 9-11 minutter
Ha alt over i en kjele. Hell karamellen over bunn og sett til avkjøling i kjøleskapet. Smelt smør og rør sammen alle ingrediensene Stekes på over og undervarme 175 grader i 15 minutter Til Karamellfyll. 2 dl fløte, soyafløte eller vikingmelk 20 gram smør 4 ss fiber sirup gold Slik gjør du
på midterste rille i ovnen (vanlig over- og undervarme). Saken skulle legges lagvis med sitronskiver i en tertebunn, og overhelles med eggefløteblanding
(over/undervarme) Avkjøles på rist, frys ned eller spis med det samme. Du kommer langt med ost, kokt skinke, kalkunpålegg, falukorv, spekeskinke eller annet godt