Jeg har igjen prøvd en av oppskriftene til Manuela fra bloggen Passion for baking. Denne gangen prøvde jeg meg på en nydelig pai, en garantert favoritt blant ostekake elskere
Ostepai- og filmdate. Det er det vi driver med ikveld. )Deig. 125g smør3 dl hvetemel1 eggeplomme1 ss fløte1 ss vannSmuldre smør i melet og bland inn resten av ingrediensene
18 cm i diameter er nok pai til 2 sultne personer, og til denne ostepaien brukte jeg. 18 cm i diameter er nok pai til 2 sultne personer, og til denne ostepaien brukte jeg
Hvis det samler seg opp osterester i kjøleskapet, hvorfor ikke lage en ostepai. Denne smaker deilig både alene med en blandet salat til eller med spekekjøtt, røkelaks og stekt bacon ved siden av
Västerbottenpaien er et fast innslag i svenskenes midtsommerfeiring, til sommerbuffèten, til Kräftskivan og egentlig når som helst ellers når man har lyst på en skikkelig god ostepai
Paideig. 100 gram meierismør. 3 dl mel. 3 ss vann. . Kna sammen ingrediensene. La stå kjølig i 10 min før du kjevler ut, stapper deigen i paiform/ildfast form, prikker bunnen med en gaffel og steker i noen minutter på 225 grader til deigen ser lett gylden ut