En ostepaimed skinke er bankers,den kan lages tidlig og tenger ikke være glovarm, mer lunken. Poteter med spekeskinke og en ørliten bit timian,bacondadler og luftige Osteboller,Scampi med hvitløk og chili og en kremept pastasalat
Vil man ha mer salt kan en tiropita eller spinakopita være gode valg ( ostepai/spinatpai). Her ser dere noen litt uvanlige fruktsalater, som ikke nødvendigvis har noe med gresk matkultur å gjøre, men jeg måtte bare vise de frem…
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Ostepai. Og resultatet blir et flott koldtbord, eller buffet, med mange spennende retter. Pastasalat. I tillegg tar alle med seg det de selv ønsker å drikke til selskapet
Ostepaimed asparges. Server gjerne linsesalaten sammen med en god potetgrateng. Jeg har forsøkt å unngå eggretter (stort sett), siden jeg antar at det vil være rikelig med dette til påskens øvrige måltider
Åpne boksene med bønner og linser og skyll disse godt i kaldt vann. 2 medium poteter. ) Sett paien i ovenen på 200 grader i 20-25 minutter før du legger på skiver med ost og eventuelt strør over litt revet parmesan (det var snaddergodt) før du steker videre i 10 minutter til. La paien hvile i ca 5 minutter før du serverer sammen med din foretrukne salat. 2 medium poteter