Blåbærmuffins med ostekrem topping, mørk sjokolade og bringebær. En muffinsformtil stekeovnen er genial her for å få dem til å holde formen både med og uten papirformer
Hun syns de smakte akkurat som vanlig brownies, og den ostekremen gjorde bare susen. Denne oppskriften har jeg lagt ut før, men legger den ut en gang til, og med en pitte liten vri
Jeg hadde en ostekrem over av philadelphiaost og sukrinmelis, enkelt og veldig godt. Jeg lot meg inspirere til alt denne helgen, men deler i første omgang denne sunne fristelsen med dere
Jeg farget derfor all ostekremen lys rosa, tok av halvparten, og farget resten mørkere rosa. Og hun ønsket seg derfor dette til bursdagsfeiringen sin, sammen med sjokoladelangpannekake
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Jeg var også med som finalist i Norges beste bakst med oppskriften Brownie med ostekrem og glasur. Kjempegode matmuffins som passer godt til matpakken eller som tilbehørtil middagen
Ostekremen er philadelphiaost blandet med sukrinmelis, stevia vanilje og appelsinsaft. Jeg brukte appelsinskall og appelsinbåter til diverse kokkelering i går, og hadde plutselig masse dyrbar appelsinsaft igjen – så da begynte kreativiteten å jobbe og det endte til slutt med muffins
Disse blir helt fantastisk gode toppet med ostekrem. Du kan nå kose deg med saftige, sukkerfrie, glutenfrie (om du benytter glutenfrie havregryn), protein- og fiberrike, nydelige kanelmuffins som smaker KAKE ♥