Når jeg en sjelden gang lager kaker så lager jeg som regel ostekake fordi det er det enkleste. Denne ostekaken skal ikke stekes heller så enklere blir det ikke
Kaken blir selvfølgelig god selv om du bruker friske bær, men jordbær og bringebær som har vært frosne blir mykere når de tines og passer av den grunn bedre sammen med geléen og resten av kaken
Men selv jeg har noen favoritter og ostekake er definitivt en av dem. Jeg har også lagt merke til at ostekaker ofte forsvinner først på et kakebord, og du vet, den som har laget kaken som blir først borte, den har vunnet
Tine Mediebank Bunn. 400 g Tine kremost til baking, naturell. 150 g nøtter (blandede nøtter uten salt). 1,5 ts Tine smør. 200 g Tine kremost til baking, naturell
Frisk ostekake som pynter opp på kakebordet. 2 pk tine kremost, mandarin og ananas. Legg bakepapir i bunnen av en 24 cm form, eller bruk et ostekakefat med springform. 2 pk tine kremost, mandarin og ananas