Når jeg en sjelden gang lager kaker så lager jeg som regel ostekake fordi det er det enkleste. Jeg har brukt bringebærkesam denne gangen, men det er også deilig å bruke kesam med lime
Du kan bruke naturell kremost, eller kanskje en kremostmed mandarinsmak. Det er EN kake jeg lenge har tenkt å dele med dere, men det er først nå jeg har klart å somle meg til å lage
Kaken blir selvfølgelig god selv om du bruker friske bær, men jordbær og bringebær som har vært frosne blir mykere når de tines og passer av den grunn bedre sammen med geléen og resten av kaken
Hell gelatinen i osteblandingen i en tynn stråle, og bland den forsiktig, men godt inn. Rør sammen rømme, kremost, vaniljeekstrakt og sukrinmelis med en håndvisp eller blender, til du har en jevn og klumpefri masse
Rør til du er helt sikker på at gelatinen har løst seg opp. Som jeg skrev innledningsvis så er oppskriften basert på en oppskrift av Sverre Sætre, men jeg har modifisert den ved å tilsette smakssatt kremost, samt å legge til et lag med hjemmelaget appelsingelé på toppen