På ønskelisten sto ostekake. Avkjøl gelen og bland den inn i kremen. Jeg bruker ostekake formen fra Porsgrunn porselen som passer perfekt til dette formålet
Deilig, deilig ostekake laget medsitronkjeks i bunnen og nydelig bringebærlokk på toppen. Fordel bringebærsausen deretter forsiktig over ostekaken i formen
Ha i resten av geleen, honning, vaniljesukker, salt, syltetøy og sitronsaft. Kanskje du har lyst til å forsøke ostekake/moussekakemedsitron og ingefær også
Jeg vil anbefale å hele veien prøve seg frem med søtning. Kok opp sitronvannet og trekk av plata. Gele. Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut
Jeg synes det smaker best med bringebær eller jordbærgele. Denne gangen hadde jeg gjort meg litt ekstra flid med pynten, og må nok innrømme at jeg ble veldig fornøyd
Finhakk peanøtter, mandler og sjokolade, gjerne med en blender. saft av en sitron (presset). Gele lokk. Det er lørdag og idag deler jeg oppskriften på denne kjempegode ostekaken
Bland kremost, lettrømme, melis, frøene fra en vaniljestang, saften fra en halv sitron og zest fra en hel (det aller ytterste delen av skallet) og pisk det sammen
Rør med en liten visp til all gelatin er oppløst. Det blir det litt kunstig smak av synes jeg, her bruker jeg gelatinplater oppløst i nypresset saft fra appelsiner og sitroner