Når jeg en sjelden gang lager kaker så lager jeg som regel ostekake fordi det er det enkleste. Jeg har brukt bringebærkesam denne gangen, men det er også deilig å bruke kesam med lime
Kaken kan gjerne pyntes medfriskebær. Det er derfor viktig at ostekaken er helt stivnet og at bringebærgeleen som skal helles over er helt nedkjølt før den helles over
Rester du måtte få av ostefyll og gele kan helles i små glass og spises for seg. mai kan du pynte med noen friskebær for å få kaker i rødt, hvitt og blått
Pynt kaken med masse friske bær, revet sjokolade og spiselige blomster om du har. Lag geleen som anvist på pakken, men med halv vannmengde
Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekakemed rød gele og masse jordbær og bringebær. Kaken blir selvfølgelig god selv om du bruker friskebær, men jordbær og bringebær som har vært frosne blir mykere når de tines og passer av den grunn bedre sammen med geléen og resten av kaken
Friskebær. Pynt kaken medbær og evt. Knus pepperkakene og bland pepperkakesmulene med smeltet smør. Visp gjerne med en stålvisp så blandingen blir helt jevn
Pynt så medfriskebær. Fant ut at jeg hadde en philadelphia-ost i kjøleskapet som snart gikk ut på dato, så da måtte jeg finne en oppskrift med slik ost i