I en annen bolle pisker du fløten, den skal være halvstiv og ikke rennende. Denne ostekaken er så god at jeg fikk bestilling på den etter at jeg sendte med kakerester på jobben til mannen min
Jeg får et høyt blodsukker av havregryn dersom det ikke dempes medfløteog eller smør ). Ååååh denne kaka er bare uforglemmelig himmelsk deilig- til ogmedfamiliemedlemmer som ikke er særlig glad i mine alternative kaker syns denne var nydelig
Jeg pyntet med krem, blåbær og bringebær. Pisk kremen stiv med sukrin+. Rør sammen rømme ogost. mai på besøk til ikke-lavkarbospisende, og fikk gode tilbakemeldinger på kaken
Visp fløten stiv i en annen bolle og visp inn osteblandingen. Avkjøles og serveres medostekaken. Denne ostekaken er veldig lettlaget, og kan gjerne lages kvelden før den skal serveres
Ha deretter i fløtenog bland godt. Pisk ostog kesam til en kremaktig konsistensBland sukker, vaniljesukker og maisenna og bland dette inn i osteblandingen
Ha så i litt og litt fløte mens du rører godt. Jeg elsker ostekaker, og da jeg så på "Hele Norge baker" her om dagen, så var ostekaker tema, og da måtte jeg jo bare prøve meg på en ny variant