Brownie200 g grovhakket mørk sjokolade200 g usaltet smør250 g melis3 egg110 g hvetemelOstekake400 g kremost (Philadelphia)150 g melis1/2 ts vaniljeekstrakt2 eggKrem3 dl kremfløte100 g melis150 g bringebær, og noen ekstra til pyntBruk en liten langpanne (33x 23 x 5 cm) med bakepapirVarm ovnen til 170 grader Smelt sjokolade over vannbad
Kle en liten langpanne med aluminiumsfolie og smør bunn og sider. Dette er en bakt ostekake eller som vi kaller det her til lands, en amerikansk ostekake
Smuldre inn smøret og ha alt i en liten langpanne. Får du plutselig melding om at noen vil stikke innom en tur er det veldig greit å ha en super god dessert, som også er rask og enkel å lage som man kan røre sammen
Denne typen ostekake kan overhodet ikke sammenlignes med «vanlig» norsk fersk ostekake, det er noe helt annet og har du ikke smakt en slik type kake så har du virkelig gått glipp av noe
Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Oppskriften er til liten langpanne. Virkelig nydelige ostekake med vaniljesmak og lekkert, sprøtt sukkerlokk
Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakst med ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekaker og brownies – blant mye annet fristende