halvparten av osten. Pisk sammen egg , melk, kesam/ cottagecheese eller fløte , salt, pepper og. En paibunn lages vanligvis med smør og mel, denne gangen har vi valgt å lage
min til eggeblandingen har stivnet ogosten smeltet. dryss over resten av osten. En paibunn lages vanligvis med smør og mel, denne gangen har jeg valgt å lage
Pisk sammen egg, melk, kesam/ cottagecheese eller fløte, salt, pepper og halvparten av osten. Legg soppblandingen og stekt bacon i den forstekte paibunnen, hell over melkeblandingen og dryss over resten av osten
Ost. Bland mel, en liten spiseskje smør og ca fire spiseskjeer cottagecheese. Vi har tidligere lagt ut paioppskrift (Pai, Baconpai), men pai er så godt at det går ann å spise til hverdager også
Visp sammen egg, melk ogostog hell det over grønnsakene. Har du rester av skinke, stek eller fenalår, kan det strimles og blandes med grønnsakene i paien